Forum is overgezet

Started by peter, Apr 01, 2023, 02:25 PM

Previous topic - Next topic

peter

Het hebben van een forum kan een geweldige manier zijn om een community te creëren waar mensen informatie kunnen delen, hulp kunnen krijgen en zich gesteund kunnen voelen door anderen. Het Schulden-Forum is een voorbeeld van een dergelijke community. Dit forum is opgericht in 2009 en heeft door de jaren heen duizenden gebruikers geholpen om hun schulden te beheren en op te lossen.

Onlangs heeft het Schulden-Forum een grote verandering ondergaan. Het forum is overgezet naar een nieuwe server en is nu beschikbaar op een nieuw webadres: https://schulden-vrij.info/. Het was geen gemakkelijke taak om het forum over te zetten, omdat het oude forum draaide op een oudere versie van software, waardoor het onveilig was geworden. Het team achter het Schulden-Forum heeft hard gewerkt om de data veilig over te zetten en het forum weer operationeel te maken.

Nu het forum weer werkt, zijn ze nog bezig met de laatste puntjes op de i. Ze willen graag de privéberichten van de oude site overzetten naar de nieuwe site en de website is nog niet helemaal af. Toch is het forum weer operationeel en kunnen gebruikers weer inloggen, berichten plaatsen en deelnemen aan de discussies.

Het team achter het Schulden-Forum heeft ook een introductiepagina gemaakt op https://schulden-vrij.info om nieuwe gebruikers welkom te heten en hen te helpen bij het navigeren door het forum. Op deze pagina is informatie te vinden over de verschillende categorieën en subforums op het forum, evenals een korte handleiding voor het plaatsen van berichten en het gebruik van de functies op het forum.

Het Schulden-Forum is een belangrijke bron van informatie en steun voor mensen die worstelen met schulden. Het is geweldig om te zien dat het forum weer operationeel is en dat gebruikers weer toegang hebben tot deze waardevolle community. We wensen het team achter het Schulden-Forum veel succes bij het afronden van de laatste werkzaamheden en hopen dat het forum nog vele jaren actief zal blijven en mensen zal blijven helpen bij het beheren van hun schulden.
Peter
Administrator Forumsacredfour

Hoi Peter,
Ik hoop dat het forum nu weer wat beter bezocht gaat worden!
Ondertussen heb ik het behoorlijk druk gekregen met onze stichting.
We helpen nu al meer dan 300 Ferratum en Saldodipje gedupeerden en we hebben Saldodipje Spanje gedagvaard zie ook
Tros Radar TV heeft er ook een uitzending aan gewijd.

radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/zo-leiden-de-snelle-leningen-van-saldodipje-tot-woekerboetes/

Ook helpen wij mensen met allerlei andere juridische problemen.
Ik zal proberen wat meer te posten op jouw forum.
groeten,
gerhard

De menselijke geest die tijd en ruimte in het leven geroepen heeft om een model te creëren van het bestaan, is zijn werkelijke aard vergeten. Hij is het model geworden.

peter

Gerhard, bedankt voor je bericht, we willen het forum verder gaan uitbouwen. Je mag best trots zijn op je stichting waarbij je zoveel mensen helpt.

Ferratum en Saldodipje zijn nog steeds een plaag in Nederland.

Ik kijk uit naar je berichten.
Peter
Administrator Forumpeter

Wij zullen een artikel schrijven over jullie stichting. Het programma van Tros is goed en ik ben benieuwd naar de rechtszaak!
Peter
Administrator ForumCreatipsa

Mooi om te zien dat het forum een vernieuwing doorgemaakt heeft.

Het oude forum oogde ook wel wat gedateerd. Mijn eerste indruk bij dit nieuwe forum is dat het wel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Hopelijk zal dat ertoe bijdragen dat er weer wat meer activiteit op het forum zal zijn!

Ik zal zelf in elk geval wel weer wat vaker schrijven over de situatie van mij (mijn huishoudboekje).

peter

Dankje, wij hopen ook dat er meer activiteit gaat komen op het forum. Eigenlijk ook weer niet, omdat er dan veel meer mensen in de problemen zijn.
Peter
Administrator Forumpeter

Wij zien het aantal SPAM aanmelding van BOT´s dalen. Op het oude forum hadden wij 10 tot 15 aanmelding van Bot´s, dit was ook de reden, dat wij alle aanmeldingen met de hand moesten controleerden, anders hadden wij een heleboel berichten over bitcoin´s, porno en andere items op ons forum. Wij kijken het nog even aan en als het goed gaat, zetten wij de aanmeldingen weer open.
Peter
Administrator ForumFreek en Jolanda

Ziet er beter uit. Wij zijn nog steeds schulden vrij!!!
Freek en Jolanda