+-

Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Over alles en nog wat / Re: dieet
« Last post by Marjan12 on December 20, 2021, 08:10:21 AM »
Spannend hoor, moet je nog iets doen om je voor te bereiden op de operatie?
22
Over alles en nog wat / Re: dieet
« Last post by flits on December 19, 2021, 09:29:47 AM »
ik heb een gesprek met personeels zaken gehad omdat mijn baas in eerste instantie moeilijk deed en het blijkt dat er iemand op een andere afdeling commentaar had en dat ze daar van uit gingen ik heb nu groen licht gekregen voor een operatie voor een maagverkleining ik krijg een gastrick bypas en ik moet 3 januari voor een intake gesprek komen voor de operatie dus ik hoop dat ik in januari geopereerd kan worden ook
23
Mijn Verhaal / Re: Moeilijk om aan de goede kant van de streep te blijven
« Last post by Marjan12 on December 07, 2021, 08:30:18 PM »
Het wordt ons wel lastig gemaakt. Ik vertrouw geen enkele email meer.
24
Mijn Verhaal / Re: Moeilijk om aan de goede kant van de streep te blijven
« Last post by admin on November 23, 2021, 09:29:02 PM »
Je hebt het opgezegd, dus hebben ze deze informatie niet nodig. Goed gedaan!
25
Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdag 30 november in de Havenkerk in Schiedam aanwezig bij de lancering van Schuldenlab MVS. MVS is een publiek -privaat  netwerk en zet zich in om de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam schuldenzorgvrij te krijgen. Burgers worden sneller en effectiever ondersteund bij schuldenproblematiek. Het regionale initiatief is ontstaan in samenwerking met de landelijke Stichting SchuldenlabNL. Die zet zich onder meer in voor opschaling van effectieve schuldhulpmethoden voor kwetsbare groepen om hen schuldenzorgvrij te maken.

SchuldenlabMVS is gestart met twee schuldhulpmethodes die reeds beproefd zijn: De Nederlandse Schuldhulproute en Collectief Schuldregelen. De Doorbraakmethode gericht op ‘multiprobleem huishoudens’ is in ontwikkeling. Daarnaast werken de drie gemeenten samen met private partners als Waterweg Wonen, zorgverzekeraar DSW en uitzendbureau Randstad aan nieuwe initiatieven. Inwoners, bedrijven, financiële instellingen, overheidsorganisaties en wetenschappers uit de regio worden ook uitgenodigd om mee te denken aan de vorming van SchuldenlabMVS. Het doel is om gezamenlijk bestaande schuldhulpmethodes effectief in te zetten en innovatieve methoden te ontwikkelen die bijdragen aan zowel het voorkomen van schulden als het oplossen daarvan.

Koningin Máxima is aanwezig bij de lancering in het bijzijn van wethouders Werk en Inkomen van de drie betrokken gemeenten en de directeur van Stroomopwaarts. Dit is een uitvoeringsorganisatie van de drie gemeenten voor de portefeuille Werk en Inkomen. Schuldhulpverlening valt daar ook onder. Aansluitend aan de lancering heeft Koningin Máxima gesprekken met ervaringsdeskundigen en partners van SchuldenlabMVS over hun plannen.
 
Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen en is in 2018 opgericht met als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken. De organisatie ondersteunt het opschalen van succesvolle schuldhulpmethoden. Koningin Máxima is sinds de oprichting van SchuldenlabNL regelmatig (online) aanwezig bij hun activiteiten, waaronder de lancering van Schuldenlab Almelo in 2019 . In het najaar van 2020 ontving Koningin Máxima op Paleis Noordeinde een groep betrokkenen bij het pact ‘Naar een
schuldenzorgvrij Nederland’

RVD, nr. 338

https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2018/11/08/koningin-maxima-aanwezig-bij-lancering-schuldenlabnl
https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2019/06/12/koningin-maxima-aanwezig-bij-lancering-schuldenlab-almelo
https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2020/10/13/koningin-maxima-ontvangt-betrokkenen-voor-bekrachtiging-pact-naar-een-schuldenzorgvrij-nederland
26
Mijn Verhaal / Re: Moeilijk om aan de goede kant van de streep te blijven
« Last post by abnormaal on November 23, 2021, 09:11:21 PM »
Goeie vraag

Dit kan een poging zijn tot oplichting. Boeven en ander tuig sturen dit soort mails. Ze komen aan je email adres door inbraken in computersystemen. Als je deze info opstuurt, dan beroven ze je digitaal.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs
https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/identificatie/identiteitsbewijs
https://www.fraudehelpdesk.nl/valse-e-mail-melden/#:~:text=Heeft%20u%20een%20e%2Dmail,ge%C3%AFmiteerd%20wordt%20in%20de%20cc.

Stuur deze email door naar valse-email@fraudehelpdesk.nl

Een niet gesteld vraag is een gemiste kans!
27
Mijn Verhaal / Re: Moeilijk om aan de goede kant van de streep te blijven
« Last post by Domgansje1957 on November 23, 2021, 08:55:40 PM »
Ik heb al een hele tijd niks meer van me laten horen, wel blijven lezen uiteraard, maar ik heb een, mss wel domme vraag, want ik ben echt een digibeet.

Ik heb een no-reply mail ontvangen waarin mij gevraagd wordt naar privacygevoelige gegevens, namelijk een kopie van mijn ID-bewijs.

Ik ken dat bedrijf wel, maar ik ben van mening dat ze minimaal een telefoonnummer te geven, waarbij ik kan vragen waarom ze deze info nodig hebben.

Het gaat om een zogenaamde debit-card, die ik al sinds april jongstleden beeindigd heb omdat ik deze kaart niet (meer) gebruik.

Ik heb het in mijn bestaande topic gepost, omdat ik anders niet weet waar ik mijn vraag kan posten, omdat dit mss niet gebruikelijk is om deze vraag op jullie forum te stellen.

Alvast bedankt, mocht er een reply komen op deze vraag.

Groetjes, DomGansje 1957.

28
Mijn Verhaal / Re: Tips/trucs vóór het starten schuldhulpsanering/wsnp
« Last post by jan on November 21, 2021, 11:48:20 PM »
Je moet hierin geen risico's nemen!
29
Mijn Verhaal / Re: Tips/trucs vóór het starten schuldhulpsanering/wsnp
« Last post by mikemike on November 21, 2021, 06:25:12 PM »
appeltje voor de dorst is op zich wel te begrijpen , maar als je in het voortraject voor de wsnp helemaal niks hebt afgelost aan je schulden terwijl je wel aflos capaciteit hebt dan begeef je je wel op glad eis.
30
Mijn Verhaal / Re: Tips/trucs vóór het starten schuldhulpsanering/wsnp
« Last post by equestrian on November 20, 2021, 03:17:42 PM »
even een vraag.....
tenzij de nihil stelling goed uitpakt bij de rechter verwacht ik dat ik op het traject zit voor WSNP. Dit zou inhouden dat ik 3 jaar na de uitspraak eenschone lei zou hebben.... schuldenvrij zou zijn.... Inclusief de aanloop tijd komt dit waarschijnlijk op totaal 5 tot 6 jaar...
zo juist hoorde ik een vrouw op radio 1 zeggen dat ze vanuit het minnelijke traject 12 jaar aan het aflossen was. en Ik lees hier op het forum vaker verhalen van mensen die al zo lang en of nog langer aan het aflossen zijn vanuit een minnelijke traject....

Ik vraag mij nu af waarom deze mensen dan niet op het traject van WSNP zijn terecht gekomen?

Ten eerste de opmerking dat niet iedereen die dat graag zou willen in aanmerking komt voor de WSNP.

En soms kiest een schuldeiser eieren voor zijn geld en neemt zo'n aanbod voor een minnelijk traject aan omdat ze dan weten dat ze dan meer binnenhalen dan via 3 jaar (of max 5 jaar) WSNP. Als een minnelijk traject door alle schuldeisers wordt geaccepteerd is er volgens mij geen optie om te kiezen voor de WSNP omdat je dan sneller er vanaf bent.

Maar voorstel in de MSNP is in principe voor de duur van drie jaar (36 betaaltermijnen). Hier kan van worden afgeweken als dit in het belang van de uitvoerbaarheid van het voorstel is. Nadat u de regeling positief heeft doorlopen krijgt u in tegenstelling tot de WSNP geen ‘’schone lei’’ maar blijven de kwijtgescholden bedragen op papier bestaan als zijnde een natuurlijke verbintenis. Dit is een overeenkomst zonder verhaalmogelijkheden voor de crediteur en betekent dat het u als schuldenaar vrij staat nog betalingen te doen maar dat een schuldeiser dit nooit mag eisen. (https://www.kzhr.nl/diensten/schuldhulpverlening/)

Hieruit zou je kunnen opmaken dat men er zelf voor kiest om ook na die 36 betaaltermijnen alles af te lossen.

Bij ons was de aanloop naar de WSNP ongeveer een half jaar en de afhandeling ongeveer 2 maand. Al met al dus binnen de vier jaar dat we een schone lei hadden. Waarbij ik nog steeds niet snap dat de schuldeisers niet akkoord zijn gegaan met een MSNP, want dan hadden ze meer kunnen krijgen omdat we dan na die tijd nog mogen aflossen op even openstaande schulden en dat mag nu niet.

Al met al wens ik je veel succes en hopelijk gaat alles zoals je zou willen maar blijf eerlijk en open over alles. Dat je nu alvast een spaarpotje met contact geld thuis maakt lijkt mij logisch. Wij hebben dat niet gedaan waardoor ik op vrijdag er tegenaan liep dat onze bank de bankrekening, zonder enige vorm van communicatie naar ons toe, had geblokkeerd omdat we in WSNP zaten.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 1153
Latest: Mira82
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43521
Total Topics: 3679
Most Online Today: 65
Most Online Ever: 16013
(August 21, 2019, 02:38:13 PM)
Users Online
Members: 0
Guests: 31
Total: 31

Laatste berichten

Minnelijke regeling geslaagd, incassobureau weigert dossier te sluiten by peter
Yesterday at 12:00:57 AM

Een fijne kerst 2021 en goed 2022 by Chrissie
January 11, 2022, 04:53:03 PM

Mijn P.L by Rotterdam01
December 28, 2021, 10:59:11 AM

18 jaar al bezig. by Rotterdam01
December 28, 2021, 10:57:18 AM

dieet by abnormaal
December 25, 2021, 01:21:54 PM

Moeilijk om aan de goede kant van de streep te blijven by Marjan12
December 07, 2021, 08:30:18 PM

Koningin Máxima aanwezig bij lancering regionaal SchuldenlabMVS by admin
November 23, 2021, 09:27:12 PM

Tips/trucs vóór het starten schuldhulpsanering/wsnp by jan
November 21, 2021, 11:48:20 PM

Proef met versnelde hulp bij betalingsachterstanden by jan
November 17, 2021, 08:41:40 AM

Energieleverancier vraagt klanten nu vrijwillig te vertrekken by abnormaal
November 15, 2021, 09:32:35 AM

Einde WSNP maar nu nog de administratie :-( by abnormaal
November 06, 2021, 10:28:37 AM

Interbank lijdt nederlaag over rente wurgkredietenen by abnormaal
October 26, 2021, 06:26:41 PM

De energierekening by Joost
October 24, 2021, 09:59:23 PM

De afschrijving van uw factuur is niet gelukt by jan
October 24, 2021, 09:41:25 AM

Weer op het goede spoor komen by Joost
October 04, 2021, 10:06:26 PM

Berekening beslagvrije voet door Syncasso by abnormaal
September 28, 2021, 09:06:11 PM

Schulden by equestrian
September 24, 2021, 04:03:11 PM

Huurzone betrouwbaar by AndreL
September 24, 2021, 11:58:55 AM

Steeds meer senioren in financiële problemen by abnormaal
September 24, 2021, 09:40:44 AM

Mijn Schulden meter by Rotterdam01
August 09, 2021, 08:31:53 PM

Powered by EzPortal