Torenhoge rentes webwinkels aangepakt: 'Mensen mogen niet zo verleid worden'

Started by admin, Nov 17, 2020, 07:50 AM

Previous topic - Next topic

admin

Te gemakkelijk kunnen mensen zich via postorderbedrijven in de schulden steken. Daarom willen PvdA en ChristenUnie dat de maximale rente op leningen flink omlaag gaat. "Het moet afgelopen zijn dat mensen op zo'n nare manier verleid kunnen worden", zeggen de initiatiefnemers. Het plan lijkt een meerderheid in de Tweede Kamer te halen.

https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/torenhoge-rentes-webwinkels-aangepakt-mensen-mogen-niet-zo-verleid-worden/ar-BB1b4RtN?ocid=msedgntp
Admin Schuldenforum.

Admin (SYNOP) is Watching YOU!!!

Sally

De producten die ze verkopen zijn over het algemeen duurder en je betaald de hoofdprijs aan rente. Welke schuldenaar koopt Wehkamp als de wasmachine stuks is.......... Handig he die af betaling.

marco

Het wordt mensen makkelijk gemaakt om schulden te maken. Als je wasmachine stuk is, kan je niet anders. Maar meestal is dit de eerste stap naar andere aankopen. En zo kost een wasmachine geen 600, maar 900 euro. Maar je kunt ook wasmachine kopen bij de kringloop of bij marktplaats.

Toen onze wasmachine stuk was (warmte element stuk) hebben wij koud gewassen en gespaard voor een nieuwe. Na 3 maanden hadden wij weer geld voor een nieuwe. Maar meestal gaat alles tegelijkertijd stuk, auto, wasmachine e.d.
Marco en Bianca