'Verzekeraar CZ neemt schulden gezinnen Den Haag over'

Started by jan, Jan 31, 2017, 10:53 PM

Previous topic - Next topic

jan

Zorgverzekeraar CZ is een proef gestart waarbij de schulden van Haagse gezinnen worden overgenomen.

Lees verder: http://www.nu.nl/zorgverzekering/4422036/verzekeraar-cz-neemt-schulden-gezinnen-haag-over.html
Jan (een Ex-schuldige)

"Leven met schulden is zwaar, je staat er mee op en je gaat er mee naar bed."

Ik ben een christen en lid van de meest christelijke partij van Nederland (De SP !!!)

Moderator

Dick

Problematische schulden veroorzaken lichamelijke en geestelijke klachten.
Mvgr

Dick

Moderator Schulden-vrij.info

Stil-verdriet

Ik denk dat er ook enorm in zorg wordt bespaard, als schulden worden weggehaald, ik vind jammer dat ik niet in Den Haag woon.

Freek en Jolanda

Het is feit, dat als je schulden hebt, je slechter eet, slaapt en stres hebt, dit veroorzaakte ook bij ons gezondheidsklachten. Wij liepen allebei bij de GGZ voor geestelijk klachten en bij de specialist in het ziekenhuis voor andere klachten. Als je de kosten voor deze klachten optelt, is dit hoger dan onze schuld. En natuurlijk zijn er ook mensen die zeggen dat de schuld onze eigen schuld is, maar dat is in veel gevallen niet zo. Kijk maar hoe de overheid met lenen omgaat en kijk maar naar de kredietcrisis waarin je huis sterk in waarde daalde.
Freek en Jolanda

gewoon

Ha wat een fijn bericht dat CZ deze lans breekt roep het al zoveel jaar dat dit een mega bezuiniging is die Den Haag laat lopen hoop dat dit gevolgd word door de tweede kamer.

Er word dus alleen al op de zorgkosten een raming gemaakt dat dit een bezuiniging van E 19.000 per gezin is ( 4,75 miljoen  gedeeld door 250 ) na 5 jaar.

Wil er aan toevoegen IEDERE 5 jaar dus!!

Het kost zo ongelovig veel geld mensen niet te helpen die er zelf nooit meer uit komen, en het is een verdriet dat het aantal mensen met probleem schulden zo is toe genomen, en het aantal schuldsanering juist sterk is afgenomen.