Author Topic: Nationale Nederlanden  (Read 41040 times)

Offline geronimo1e

  • Lid
  • *
  • Posts: 3
Nationale Nederlanden
« on: February 11, 2015, 01:19:56 PM »
Hallo

Wij zijn al 5 jaar bezig met de NN over betalingen die niet zouden kloppen.
Wij zitten al 4 jaar in een minnelijk traject bij de gemeente omdat wij schulden hadden gemaakt en die graag allemaal terug willen betalen.
Een jaar eerder hadden wij ook een schuld bij de NN van rond de € 4100 (wat volgens ons niet klopt) maar mijn broer had ons geld geleend om die af te betalen en dat hebben wij toen ook direct gedaan omdat we heel erg bang waren om ons huis te verliezen en op de straat te komen.
Een jaar later bleek toch dat we het niet zouden redden met de schulden die wij hadden dus naar de gemeente.
Maar NN bleef doorzeuren dat wij een schuld hadden bij hun dus de gemeente heeft elke maand € 100 betaald ook al waren wij het daar niet mee eens .
Want wat bleek ze hebben die 4100 niet afgelost op onze schuld van de hypotheek maar ze hebben het ingelost op de Bestaande hypotheek .
Wij kunnen dat allemaal bewijzen maar ze willen er gewoon niks van horen en wij moesten niet zo zeuren want we mochten allang blij zijn dat hun zoiets voor ons wilden regelen .
Ook is afgelopen jaar onze hypotheek naar beneden gegaan met € 120 omdat wij de rente weer opnieuw vast konden zetten.
Wat blijkt de gemeente heeft 2 maand de bestaande hypotheek overgemaakt dus in totaal € 200 teveel ook dat kregen wij niet weer want dat ging dus ook doodleuk naar de bestaande hypotheek.
Wij hebben al zo vaak contact met hun gehad maar ze laten nu vanaf oktober afgelopen jaar niks meer van zich horen. Dus hebben wij samen met de gemeente besloten om niet meer te betalen . Wel de hypotheek maar niet meer de rest van die schuld.
Nou zullen wij rond augustus eindelijk uit al deze **** zijn maar we zijn bang dat het daarna dood leuk weer begint met hun.
En als hun eens alles eerlijk uit hadden gezocht hadden wij NOOIT zolang in de schulden gezeten

Maar goed het is vechten van een kleintje tegen een hele GROTE

Wie weet nog raad  >:( >:(

Groet,