verkeerd bankrekeninng nummer

Started by jeanine1967, Feb 02, 2015, 12:40 PM

Previous topic - Next topic

jeanine1967

Goede middag dank u voor toelating. Na controle door bewindvoerder bleken wij de afdracht boedel van september 2014 niet betaald te hebben. Wij zochten het na en abusievelijk bleken wij het gestort te hebben op een rekening nummer van een van de schuldeisers. we hebben bewindvoerder hiervan op de hoogte gesteld, alsmede terugboeking gevraagd aan ontvanger. Mijn vraag: De bewindvoerder vraagt ons september 2014 alsnog nog een keer te voldoen. Bewindvoerder heeft nog niet gereageerd op ons bericht, maar het zit ons niet lekker. Dat bedrag is naar schuldeiser gegaan en dat is toch vermindering van totale schuls. Hoe nu te handelen?

Boeddha

Goedemiddag Jeanine, ten eerste welkom op het forum!

Heel vervelend, maar je zal toch dit bedrag moeten betalen in de boedel. Je mag geen achterstand hebben in je boedel. Dus dat zal je moeten inlossen.

Je geeft aan dat je het geld terug hebt gevraagd aan de schuldeiser.
Dan hoop ik dat ze dat doen, ze kunnen ook denken, zoek het maar uit!
Dit is echt een zaak van je bewindvoerder om dat op te lossen met de schuldeiser.

Sterker nog...je mag nooit een schuldeiser zelf betalen, omdat je dan andere schuldeiers te kort doet.
Dit is per ongeluk gebeurt maar als mensen dit expres doen, betekent het 9 van de 10 keer einde traject.

Succes.
Be strong, have faith!

jeanine1967

Bedankt voor je antwoord. Bewindvoerder had ook eerder moeten constateren dat betaling september te laat was. Maar goed we wachten af. het vreemde is dat Vesting Finance een betaalkenmerk: afdracht boedel weg kan boeken is een niet bestaande dossiercode. voorts zijn zij op de hoogte van de WSNP en hebben zich gemeld bij bewindvoerder na toelating WSNP. Voorts zou er volgens mij  dan ook een gewijzigd saldo verstuurd moeten worden naar bewindvoerder.  en  euro 1045, xx euro is niet dubbel op te hoesten. maar bedankt. En we hebben goed contact met bewindvoerder. Die zal wel passend reageren, maar ben wat ongeduldig....

jeanine1967

VEsting finance gaat terug betalen!!!!

Anna-Sandra

Quote from: jeanine1967 on Feb 02, 2015, 03:06 PM
VEsting finance gaat terug betalen!!!!

Dat noemen ze goed nieuws!!!! wat fijn!

Boeddha

Dat is echt super dat ze gaan terugbetalen.

Nog een kleine aanvulling op jouw opmerking dat de bewindvoerder eerder aan de bel moest trekken.

Als jullie zelf je boedelafdracht doen, zijn jullie daar zelf verantwoordelijk voor om te zorgen voor de juiste boedelafdracht. 1x per half jaar zal hij/zij kijken aan de hand van je bankafschriften, loonstroken of alles klopt.

Be strong, have faith!

Joy2014