bezoek van de deurwaarder, schuld is doorverkocht en vonnis rechtbank

Started by baitoo, Jun 13, 2014, 04:07 PM

Previous topic - Next topic

Buster

Baitoo, qua huisvesting kun je aan de bel blijven trekken bij de gemeente. (baat het niet dan schaadt het niet)
Je kunt in de lokale kranten kijken voor huurwoningen in de particuliere sector.

Je kunt eventueel om raad vragen bij www.eropaf.org zij zijn gespecialiseerd in hulp bij ontruimingen, maar wie weet hebben zij nog lokale adressen in je gemeente.
Jeetje, minimaal 3 maanden,.. ik snap je huivering.


nooitmeer

En ze hebben loonbeslag gelegd nog voordat ze deze gegevens hebben ontvangen van de werkgever? Dus de deurwaarder heeft nog geen beslagvrije voet toegepast?
Als het beslag er nog niet ligt heb je kans om nog in gesprek te gaan met de deurwaarder. Je kan proberen het beslag te voorkomen maar dan moet je met iets over de brug kunnen komen. Maar ga in iedergeval het gesprek aan om er voor te zorgen dat ze meteen vanaf het begin een juiste beslagvrije voet toepassen. Dan vragen ze je waarschijnlijk om een formulier in te vullen met inkomen, vaste laste en hoeveel toeslagen je krijgt.
zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!

vis

ook een deurwaarder  bij mijn vriendin geweest, zij is geestelijk niet helemaal in orde, en het betreft een schuld uit haar huwelijk van 10 jaar geleden, die waarschijnlijk ook doorverkocht is ( aan Hoist, deze eist nu de betaling). Haar ex is inmiddels overleden en nu word zij aansprakelijk gesteld. zij heeft wel al een papier met allerlei namen enzo ontvangen en de uitspraak van rechter toendertijd tussen hun en schuldeiser, maar niks waar echt staat dat hun schuld overgenomen is, buiten de papieren die ze hebben ( kopieen van de krediet en rechtbank)
kunnen jullie wat advies geven wat te doen. zij leeft van een wajong uitkering.