Kleine dingen om blij van te worden.

Started by Weegschaaltje, Apr 21, 2013, 05:08 PM

Previous topic - Next topic

Knibbel

Ja, kan mij heel goed voorstellen dat je daar even heel blij van werd. Net zoals ik heel goed begrijp dat je waarschijnlijk ook heel even weemoed zal hebben gevoeld om 'jouw' droom en leven min of meer te zien 'herleven', al is het door anderen. Tenminste ik zou dat wel hebben gehad. Gelukkig kun je het nu loslaten. Je maakt steeds meer stappen naar een vrijere (in alle opzichten) toekomst. Respect voor jou, Burningspirit....
“Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know” Pema Chodron

Joy2014

Wow, dat lijkt mij heel dubbel. Ik ben blij dat jij er van opvrolijkte!
En Ik snap zeker wel het gevoel dat je 'kindje' zo te zien nu in goede handen is! Dat is fijn :)

Boeddha

Ik werd helemaal blij van mijn jongste dochter gisteren. Ze is deze week bij mij en ik ben hard bezig om wat kilo's kwijt te raken en heb mij als doel gesteld om 2x in de week een uur te gaan zwemmen. Ik moet in die uur een bepaald aantal baantjes zwemmen van mezelf en de volgende keer er weer 2 bij.
En ik vroeg gekscherend aan haar ga je mee? En ze zei ow ja mam, dat is goed. En zo geschiedde....samen met puberdochter lekker zwemmen en aangemoedigd worden door haar toen ik er nog een aantal moest maar ik moe was. Maar...ik heb het gehaald en toen we naar buiten liepen de woorden...zo mama...dat heb je maar weer mooi gedaan, goed hoor! Was mijn avond helemaal goed!
Be strong, have faith!

Joy2014

Ah wat lief van je dochter! Om zo aangemoedigd te worden, dat stimuleert nog meer! En goed van jou om te zwemmen, goed idee! Is zo goed voor je. Dit zet mij ook weer aan het denken.

Wat die strijd tegen de kilo's betreft, ik weet er alles van en het is zo mijn eigen schuld want wat hou ik toch van lekker eten! ::)

Knibbel

Heerlijk toch zo'n dochter..... Ja Boeddha, soms kunnen ook pubers je behoorlijk verbazen op een hele fijne manier...  :) :)

Lekker gezwommen samen, misschien voor herhaling vatbaar!!
“Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know” Pema Chodron

tuthola

Heerlijk boeddha zo een moeder en dochter momentje en dan ook nog aan jezelf werken ;-)

Chrissie

Gezellig om zoiets samen te doen is voor beiden hartstikke goed!
Sinds januari 2016 schuldenvrij.

Chrissie

De kinderen hebben op het moment vakantie. Heel af en toe hebben we in de vakanties dan logees  viervoeters welteverstaan de kinderen vinden dit super. Dan gaan we samen met ons drieën en sinds vandaag twee honden , van afgelopen vrijdag tot aan gisteren één hond, hele lange wandelingen maken.
Dan zie je de kinderen gewoon stralen!Sinds januari 2016 schuldenvrij.

Boeddha

Ow wat heerlijk is dat Chrissie! Zorgen voor een dier is zo fijn voor een kind. En dan samen wandelen...heerlijk!!

(Ik ben nog op zoek naar een goed oppasadres voor mijn hond ;-) )
Be strong, have faith!

Joy2014

Oh wat leuk! Zou mijn meissie ook geweldig vinden :)

Fijn dat jullie zo genoten hebben. :)

Knibbel

Niet echt blij, maar toch wel opgelucht..... Beetje domme fout van mijzelf!!

Ben erachter gekomen dat een telefoon waar aankopen meteen bij je telefoonrekening worden geboekt en die je niet beveiligd hebt met een wachtwoord en de ongelukkige combinatie telefoon en kleuter en spelletjes verstrekkende gevolgen kan hebben....

Ik vond het al vreemd dat ik op de telefoon mails kreeg met de aankondiging: ' bedankt voor uw aankoop'. En ik ze maar weer verwijderen.... totdat ik erachter kwam waar de oorzaak zat!!

Pfff... een schade van bijna 60 euro, maar..... het had nog erger kunnen zijn geweest!!“Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know” Pema Chodron

Joy2014

Oh jeetje Knibbel, gevaarlijk zoiets. 60,- is ook nogal wat! Kan je niet proberen het bij de desbetreffende instantie uit te leggen?

Knibbel

Ja Joyce, 60 euro is mega veel vind ik persoonlijk, maar ik ken gevallen waar het in de honderden is opgelopen. Het was gewoon dommigheid en onwetendheid van mij. Ik wist helemaal niet dat als je in een spel op een knop duwt je meteen een aankoop hebt gedaan en ik wist ook niet dat dit meteen verrekend werd met mijn telefoonrekening. Dit stond schijnbaar ergens vermeld, alleen ik heb dat niet gelezen, stond daar niet bij stil. Ik heb ook altijd wifi op de telefoon aanstaan zodat ik gratis kan internetten, ook dat had ik beter niet kunnen doen.

Ik zou dus even niet weten of bezwaar of uitleg bij betreffende bedrijven wel enige nut heeft. Geloof nooit dat zij daar een boodschap aan hebben. Het gaat om mijn kleinkind van 4 jaar, het zijn kinderspelletjes die gratis te downloaden zijn en af en toe laat ik hem die spelen als hij bij mij is omdat hij die zo geweldig leuk vindt. Wist ik veel dat na ieder spel 'reclame'  komt met de mogelijkheid om accessoires voor het spel te kopen. In het Engels notabene..... moet een kind maar kunnen lezen. Tja, en als je dan de telefoon niet beveiligd hebt voor zo' n aankopen!!

Nu heb ik mijn telefoon beveiligd en zet wifi standaard uit. Door schade en schande wijzer geworden, zullen we maar zeggen.
“Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know” Pema Chodron

flits

het reisburo heeft een foutje gemaakt ik zougrand hotel central boeken in Rotterdam voor 27 28 november hebben ze nh atlanta Rotterdam geboekt die was eigenlijk â,¬192 euro maar omdat het hun fout is hoef ik maar â,¬105 euro te betalen de rest nemen hun voor hun rekening maar dan moet ik in rotterdam wel zelf achter ontbijt aan uds ik hoef maar â,¬105 te betalen inplaats van â,¬192
Remember life is not just about surviving the storm...It's about learning to dance in the rain even when things are pouring down around you!

schulden vrij sinds 29 december 2016

Chrissie

Weet niet welke Hotel je liever had gehad ondanks het ontbijtje, ben niet bekend met hotels kom er namelijk nooit. Maar je hebt wel een mooi meevallertje zo fijn voor je!
Sinds januari 2016 schuldenvrij.