Betalingsproblemen > Aflossing Schulden

Huishoudboekje gratis op internet

(1/2) > >>

redactie:
Huishoudboekje gratis op internet

Consumenten die meer inzicht in hun financi

Vlinder59:

--- Quote from: redactie on October 04, 2011, 09:00:34 AM ---Huishoudboekje gratis op internet

Consumenten die meer inzicht in hun financi

--- End quote ---

waar kan ik dat vinden??
Vlinder 59

Boeddha:
vlinder, kijk eens op www.afaspersonal.nl

prima en makkelijk programma en gratis :-)

tuthola:
Noem mij ouderwets maar ik vind het maar niks de huishoudboekjes die je op internet kan invullen ik heb niks te verbergen in mijn inkomen maar tegenwoordig kunnen ze zoveel op het gebied van hacken,  de woorden....big brother is watching you.....is dan het eerste wat in mij opkomt en ben van mening dat het verder niemand wat aangaat hoe ik me geld gebruik, dus ik doe het nog lekker ouderwets in een kasboekje  ;D

Knibbel:
Sorry, het zal wel aan mij liggen, maar ik vind dat huishoudboekje eerlijk gezegd wat ingewikkeld. Allemaal die cijfers van de banken e.d. Voor anderen misschien een geweldige uitkomst, maar voor mij werkt dat niet zo. En Tuthola, jij hebt gelijk, zo kunnen ze inderdaad allerlei gegevens van jou van internet halen. Tegenwoordig ben je toch nergens meer zeker van, zelfs je mails kunnen ze nog lezen als ze dat per se willen.

Ik heb voor mezelf een heel simpel, eenvoudig excel-bestandje gemaakt voor de in- en uitgaven. En een heel eenvoudig leefbudgetbestandje voor de dagelijkse boodschappen.

In principe werkt het hetzelfde als de ouderwetse methode van Tuthola, alleen schrijf ik niet in een schriftje maar op de computer op een excel-blad.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version
Mobile View