Meer Rotterdammers achter de geraniums'

Started by peter, Jun 17, 2011, 10:18 AM

Previous topic - Next topic

peter

ROTTERDAM -  De bezuinigingen in Rotterdam op het sociale beleid leiden tot 20.000 'geraniumgezinnen', waarvan vader of moeder niet aan het werk is, maar thuis achter de geraniums zit. Dat voorspelt de fractie van GroenLinks in de Rotterdamse gemeenteraad.

GroenLinks reageert op de kaderbrief die het college van burgemeester en wethouders donderdag heeft verstuurd. Het college wil de komende jaren honderden miljoenen bezuinigen op sociale zaken. Rotterdam wil vanaf volgend jaar 130 miljoen euro korten op de uitvoering van de Wet werk en bijstand.
Fractievoorzitter Arno Bonte van GroenLinks vindt dat het stadsbestuur verkeerde keuzes maakt.
Peter
Administrator ForumBuster

Jaja,.. Leefbaar Rotterdam weet wat ie zegt.

Als je wieg niet in Crooswijk stond en je niet naar school bent gegaan op Zadkine en dan ook nog eens een keer geen baan vind in de haven ben je bij voorbaat afgeschreven.

LR vergeet even dat Rotterdam een uitermate asociaal beleid voert als het gaat om dak en thuislozen. Dat er geen prioriteit is voor mishandelde vrouwen en de GKB van Rotterdam als slechts functionerende van Nederland bekend staat. Gelukkig word er niet bezuinigd op welzijn en armoede beleid. ER WAS AL VEEL TE WEINIG!